menu Home chevron_right
 • play_circle_filledрадио мост во живо

Добредојдовте на првото балканско радио – РАДИО МОСТ! 

Добродошли на први балкански радио – РАДИО МОСТ!

Dobrodošli na prvi balkanski radio – RADIO MOST!

Mirësevini në radion e parë ballkanike – RADIO MOST!

Добре дошли в първото балканско радио – РАДИО МОСТ!

Binja ac venjit la primar radio pi Balkan – RADIO MOST!

Dobrodošli na prvem balkanskem radiu – RADIO MOST!

Shukar alen ko angluno balkansko Radio – RADIO MOST!

İlk Balkan radyosuna hoş geldiniz – RADIO MOST!

Vítejte v prvním balkánském rádiu – ROZHLAS nejvíce!

Добро пожаловать на первое балканское радио – РАДИО МОСТ!

Welcome to the first Balkan radio – RADIO MOST!

ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ПРОГРАМА РАДИО – МОСТ

ПОНЕДЕЛНИК
1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА
2. ЕМИСИИ

18:00 ИНТЕРВЈУА „МОЈ ЗБОР“ И „РАДИО МОСТ“ (Р ИЛИ Ж)

ВТОРНИК

1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА

2. ЕМИСИИ

12: 00 КАНДА ПОДКАСТ СО М-Р НИКОЛА РИСТОВСКИ (Р)

СРЕДА

1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА

2. ЕМИСИИ

20: 00 КОМИЧНО ШОУ „COMEDY ROOM“ СО МАРЈАН ГЕОРГИЕВСКИ – ПРОДУКЦИЈА ЗЛАТЕН ЗАБ (Р)

ЧЕТВРТОК

1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА

2. ЕМИСИИ

15: 00 РЕПОРТАЖИ ОД БАЛКАНСКИ ГРАДОВИ – ПРОСПЕРИУМ ФИЛМС ПРОДУКЦИЈА (Ж)

ПЕТОК

1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА

2. ЕМИСИИ

17:00 ЕМИСИЈА „МОЈ ЗБОР – ВЕСТИ, ЗАБАВА, МАГАЗИН И ИНТЕРАКТИВНА ЕМИСИЈА (Ж)

САБОТА

1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА

2. ЕМИСИИ

12:00 ДОКУМЕНТАРНИ ЕМИСИИ – АРИСТОН ПРОДУКЦИЈА (Р)

НЕДЕЛА

1. МУЗИЧКА ПРОГРАМА

2. ЕМИСИИ

20:00 COMEDY SHOW СО ИВАНА НАСКОВА „ПРАШАЈ ЈА ИВАНА“ – ПРОДУКЦИЈА „ЗЛАТЕН ЗАБ“ (Р) ​

НАШИ ЗНАЧАЈНИ НОВИНИ И СЛУЧУВАЊА

НОВО

Во оваа секција ќе ги најдете сите најнови известувања поврзани со нашето радио, РАДИО МОСТ!

Најави

Архива

Емисија Мој Збор – 06

Магдалена Стојмановиќ | July 16, 2021 close
keyboard_arrow_down
Tracklist
 • play_circle_outline 01:12:13 - Магдалена Стојмановиќ - Мој Збор - Емисија 06

Емисија Мој Збор – 05

Магдалена Стојмановиќ | July 9, 2021 close
keyboard_arrow_down
Tracklist
 • play_circle_outline 00:00:00 - Магдалена Стојмановиќ - Мој Збор - Емисија 05

Емисија Мој Збор – 04

Магдалена Стојмановиќ | June 15, 2021 close
keyboard_arrow_down
Tracklist
 • play_circle_outline 01:39:43 - Магдалена Стојмановиќ - Мој Збор - Емисија 04

Емисија Мој Збор – 03

Магдалена Стојмановиќ | June 8, 2021 close
keyboard_arrow_down
Tracklist
 • play_circle_outline 02:00:00 - Магдалена Стојмановиќ - Мој Збор - Емисија 03

Емисија Мој Збор – 02

Магдалена Стојмановиќ | June 1, 2021 close
keyboard_arrow_down
Tracklist
 • play_circle_outline 02:13:00 - Магдалена Стојмановиќ - Мој Збор - Емисија 02

ИНТЕРВЈУ

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  Радио Мост – во живо!
  Радио Мост - сите сме различни но делиме исти вредности

 • cover play_circle_filled

  01. Feel my dreams
  Tom Cuffia

  2,50
 • cover play_circle_filled

  Емисија Мој Збор – 06
  Магдалена Стојмановиќ

 • cover play_circle_filled

  Емисија Мој Збор – 05
  Магдалена Стојмановиќ

 • cover play_circle_filled

  Емисија Мој Збор – 04
  Магдалена Стојмановиќ

 • cover play_circle_filled

  Емисија Мој Збор – 03
  Магдалена Стојмановиќ

 • cover play_circle_filled

  Емисија Мој Збор – 02
  Магдалена Стојмановиќ

 • cover play_circle_filled

  Емисија Мој Збор – 01
  Магдалена Стојмановиќ

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play