menu Home chevron_right
MakedonijaRadio Most-Радио МостНовости-Novosti

Дневен хороскоп за 13 април

Radio Most | April 13, 2022

Погледнете што ви предвидуваат ѕвездите за денес.

Ви го претставуваме дневниот хороскоп за 13 април.

Овен
Не е добар ден за работа, па доколку можете, најдобро би било навистина да го искористите за одмор. Не сте ги усогласиле емоциите. Можно е секоја ситница да ве исфрли од рамнотежа. Ако долго време сте незадоволни од таа личност, размислете за промена.

Бик
Мора да направите уште неколку работи во текот на првата половина од денот и потоа можете да уживате. Успешен ден е пред вас. Партнерот ви испраќа измешани сигнали. Не играјте пантомима, туку убаво прашајте што е работата. Прошетајте заедно вечерва.

Близнаци
Некои од вас денеска ќе бараат мала сума на пари на заем. Нема да одбиете, но не сте среќни да го отворите паричникот. Еден ден е подобар за дружење со пријателите отколку со партнерот. Вечерните часови се поповолни за интимни моменти.

Рак
Денеска нема да слушнете добри вести. Може да има некои компликации или ќе ги исправите туѓите грешки. Најдобро би било вие и вашиот партнер да избегате од секојдневието некаде надвор од градот. Во секој случај, се препорачува да ја поминете ноќта заедно.

Лав
Искористете го овој слободен ден. Ако се обидете да промените нешто денес, ќе направите уште поголема грешка. Не сте заинтересирани за излегување. Не треба ни да се присилувате. Оние кои ве сакаат ќе ве разберат. Нека остане како што е.

Девица
Задоволни сте од деловниот исход, па веројатно ќе ве почести ако си купите ситница или нешто од гардеробата. Добро се чувствувате и партнерот го гледа тоа. Поминете ја вечерта во заедничко друштво, во опуштена и пријатна атмосфера.

Вага
Во последен момент некој може да ви даде нови обврски со што добар дел од денот ќе поминете во деловно опкружување. Нешто му пречи на вашиот партнер. Можни се конфликти, не сакате да влегувате во стресна ситуација и да игнорирате провокации.

Скорпија
Денес ќе имате многу работа. Можно е сосема неочекувано да се појави нова деловна понуда и да не ја пропуштите. Стоите цврсто на земја и не сте толку заинтересирани за авантури во моментов. Сакајте го вашиот мирен, заеднички живот.

Стрелец
Денес навистина нема важни настани. Ако дојдете на работа, ќе се чувствувате како да го губите времето. Поминувајте што е можно повеќе време со партнерот. Многу поволен ден за секакви задоволства. Некој од семејството малку ве загрижува.

Јарец
Денеска го добивате очекуваниот заем или финансиска помош. Можно е парите да дојдат преку партнер. Љубов: Омекнавте, правите големи планови. Сè уште не е сè идеално, но сакате да се потрудите околу вашиот партнер и да го задоволите.

Водолија
Поволен ден за вас. Нема да има важни пресврти, но може да имате некои деловни состаноци. Оној што го избравте сега го чека вашето целосно внимание. Во текот на денот, се чини дека не се помрднувате од саканата личност.

Риби
Верувате дека можете да ја убедите личноста што ви треба да соработува. Денеска ќе имате среќа во таа намера. Во моментов сте малку нестабилни на ова поле. Дадовте ветување кое го заборавивте, па сега вашиот партнер е нерасположен. Не сакате да се карате.

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply






This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

  • cover play_circle_filled

    RADIO MOST UŽIVO
    RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

  • cover play_circle_filled

    RADIO MOST – MIX RADIO
    MIX RADIO MOST

  • cover play_circle_filled

    BLUES BRIDGE
    BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play