menu Home chevron_right
MakedonijaPRODUKCIJA MOSTPRODUKCIJA MOSTНовости-Novosti

Дневен хороскоп за 23 март

Radio Most | March 23, 2022

Погледнете што ви предвидуваат ѕвездите за денес!

Ви го претставуваме дневниот хороскоп за 23 март.

Овен

Избегнувајте себични и лути личности, кои можат да ви зададат стрес и да ги надополнат вашите проблеми. Финансиски, ќе има подобрување како што ќе напредува денот. Изградете ја вашата моќ преку позитивно размислување и разговор и бидете им од корист на членовите на вашето семејство. Новите информации што ги добивте денес ќе ви дадат предност пред вашите конкуренти.

Бик

Денес е добар ден да се купат работи чија цена може да се зголеми подоцна. Ако ги игнорирате вашите домашни обврски, луѓето кои живеат со вас може да се налутат. Не се однесувајте како роб во љубовна врска. Ќе добиете комплименти во канцеларијата. Можностите за патување не треба да се испуштаат. Долго време, притисокот на работата создава тешкотии во вашиот брачен живот, но денес сите поплаки ќе бидат отстранети.

Близнаци

Вашата волја ќе биде охрабрена, бидејќи ќе можете да излезете од многу сложени ситуации. Не се откажувајте од вашата рационалност додека носите емотивна одлука. Бидете многу внимателни додека инвестирате. Дома, вашите деца ќе изложат проблем пред вас, проверете ги фактите темелно. Не подлегнувајте на непотребните емоционални барања на вашиот партнер. Држете се до вашата работа и не очекувајте други да дојдат и да ви помогнат.

Рак

Вложете ја вашата енергија во развој на карактерот, за да можете да станете уште подобри. Важните одлуки за инвестирање треба да се остават за уште еден ден. Не треба да обрнувате многу внимание на вашите розови фантазии, бидејќи тие најверојатно ќе се остварат денес. Во вашиот ум ќе има конфузии поврзани со работата, поради што нема да можете да најдете време за семејството и пријателите. Ден полн со тензија кога многу разлики ќе произлезат од блиски луѓе.

Лав

Не работете против интересите на вашето семејство. Можеби не се согласувате со нивното гледиште, но вашите постапки можат да создадат голем проблем. Треба да ги спроведете вашите планови на таков начин што ќе послужи како водич за другите. Јадењето надвор со вашиот партнер или гледањето филм навечер ќе направи да се чувствувате опуштено и среќно. Не давајте документи на вашите претпоставени додека не се уверите дека целата работа е завршена.

Девица

Не грижете се претерано за вашето здравје. Немирот е најголемиот лек за болеста. Вашиот правилен став ќе биде успешен во поразот на погрешниот став. Важните одлуки за инвестирање треба да се остават за уште еден ден. Не донесувајте избрзани одлуки за луѓето и нивните намери. Можеби се под притисок и им треба вашето сочувство и доверба. Интервенцијата на трето лице ќе создаде ќор-сокак помеѓу вас и вашиот партнер.

Вага

Обидете се да ги контролирате трошоците и да купувате само основни работи. Поминување на вечерта со пријателите ќе биде добро за вас. Денес можете да видите различен стил на вашиот партнер. Во канцеларијата, може да дознаете дека личноста за која мислевте дека е ваш непријател е всушност ваш добронамерник. Останете подалеку од озборувања и гласини. Очите ги кажуваат зборовите на срцето.

Скорпија

Инвестирањето во накит и антиквитети ќе биде корисно и ќе донесе просперитет. Вашата навремена помош може да спаси нечиј живот. Ова ќе им даде причина на членовите на вашето семејство да се гордеат со вас. Од гледна точка на љубовта, денес ќе можете максимално да уживате. Колку и да ве вознемируваат вашите претпоставени и колеги, одржувајте смиреност. Ќе биде романтичен ден.

Стрелец

Семејниот мир може да биде нарушен поради ненадејни проблеми, но нема потреба многу да се грижите, времето ќе излечи сè. Потребно е мирно да се соочиме со проблемите. Кога излегувате со вашиот партнер, дотерајте се и однесувајте се достоинствено. Ќе имате можности да ги покажете своите способности. Ако долго време чекате да се случи нешто интересно во вашиот живот, сигурно ќе видите знаци за тоа. Ќе почувствувате дека сте се вратиле во адолесценција додека се смеете со вашиот сопружник.

Јарец

Може да се најдете во чудна, безнадежна и непријатна ситуација. Но, не губете надеж кога тоа ќе се случи, затоа што има нешто да се научи. Денес, мантрата на успехот е да се инвестираат пари по совет на оние луѓе кои имаат оригинално размислување, а исто така се искусни. Ќе се чувствувате изнервирани поради однесувањето на луѓето околу вас. Не разочарувајте го вашиот партнер денес, бидејќи подоцна ќе се покаете.

Водолија

Вашето каприциозно однесување може да создаде проблеми за вашето здравје. Се чини дека знаете што сакаат луѓето од вас. Избегнувајте да ги зголемувате премногу трошоците денес. Расправиите дома ќе доведат до конфликт со членовите на семејството. На вашиот партнер му треба доверба и ветување од вас. Добар ден за трговците на мало и големо. Денот е навистина романтичен, со одлична храна и други сетилни задоволства можете прекрасно да поминете со вашиот партнер.

Риби

Обидете се да ја напуштите канцеларијата порано и да правите работи во кои навистина уживате. Пред да купите нешто, искористете ги работите што веќе ги имате. Патот на вашата љубов може да земе прекрасен пресврт. Одржувајте го вашиот став искрен. Луѓето ќе ја ценат вашата упорност и способности. Денес ќе бидете позитивно изненадени кога ќе видите посебна страна од вашиот животен партнер.

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply






This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

  • cover play_circle_filled

    RADIO MOST UŽIVO
    RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

  • cover play_circle_filled

    RADIO MOST – MIX RADIO
    MIX RADIO MOST

  • cover play_circle_filled

    BLUES BRIDGE
    BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play