menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНајави-Najave

Jednodnevna manifestacija posvećena Dragoljubu Đuričiću u nedjelju u Herceg Novom

Radio Most | June 15, 2023

U Herceg Novom će nedjelja, 18. jun biti dan posvećen Dragoljubu Đuričiću. Jednodnevna manifestacija “Srce bira Dragoljuba”, započeće u 10 časova revijalnom trkom u organizaciji Triatlon kluba, ispred kuće u kojoj je živio Dragoljub, a završiće se u gradskoj luci, gdje će nastupiti “Exodusi, “Low voltage”, učenici Muzičke škole, kao i djeca JPU “Naša radost”.

Uveče, na tvrđavi Forte Mare, u 21 čas, održaće se koncert legendarne grupe “Leb i sol”, čijim su uspjesima posebno doprinijeli Dragoljubovi ritmovi.

Cijena karte je 10€ (kako bi gosti i članovi sastava “Leb i sol” pokrili dio svojih troškova).

Prije koncerta u 19 časova biće održana tribina pod nazivom “Dragoljubovo srce”, na kojoj će članovi sastava “Leb i sol”, Rambo Amadeus i drugi umjetnici, govoriti o Dragoljubu Đuričiću, kao umjetniku, legendarnom bubnjaru, ali i kao čovjeku koji je nesebično pomagao mnoge ljude, kvalitetne umjetničke i društvene projekte.

Manifestacija će biti upriličena u okviru ovogodišnjeg Herceg festa, a  uz podršku Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije opštine Herceg Novi i drugih partnera.

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play