menu Home chevron_right
MIX RADIO MOSTRadio Most-Радио МостНајави-Najave

MIX RADIO, USKORO NOVI KANAL NA RADIJU MOST

Radio Most | January 18, 2022

Uskoro počinje sa emitovanjem još jedan radio kanal na radiju MOST.

MIX RADIO MOST je muzički radio kanal koji će emitovati balkansku i svetsku muziku, bez govornih emisija.

Boban Jovanovic, Glavni i odgovorni urednik

Kako ističe Boban Jovanović, glavni i odgovorni urednik i osnivač Radija MOST ” Kako vreme prolazi naša slušanost je sve veća i veća i sve više se slušamo po različitim ugostiteljskim objektima širom Balkana a i širom sveta, gde živi balkanska dijaspora. Javljaju nam se vlasnici ugostiteljskih objekata i , s pravom, traže od nas da napravimo ovakav kanal, jer žele da slušaju naš muzički program i , kako kažu, nekada njihovi gosti ne žele da slušaju govorne emisije. Naš uredjivački savet je odlučio da uskoro otvorimo još jedan kanal na našem sajtu koji će emitovati isključivo muzičke sadržaje balkanske i svetske muzike. Očekujte uskoro MIX RADIO MOST” najavljuje osnivač Radija Most.

Našu misiju smo ispunili i nastavljamo je dalje na prvom programu Radija MOST.

Naime,radio MOST je prvi Balkanski multilingvalni i multikulturalni radio program, počeo sa emitovanjem programa 25.maja 2021. godine iz centralnog studija u Skoplju.

Skoplje, kao središte gdje se spajaju kulture Balkana, kao mjesto koje spaja istok i zapad, je samo  sebe odabralo da bude centar redakcije ovog značajnog projekta, koji ima za cilj umrežavanje kultura i prakticiranje jedinstva različitosti.
Radio MOST je posebno posvijećen očuvanju identiteta i kultura svih balkanskih naroda sa ciljem da i čitavu balkansku dijasporu približi matičnim državama, kao i da dijasporu informira o dješavanjima u zavičaju.

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play