menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНајави-NajaveНовости-Novosti

Mostovi spajaju: Projekat “Ista šansa – Open Balkan” predstavljena na Radiju Most

Radio Most | February 24, 2022

Ana Voli Milovana, Anja sebe sanja. I jogurt ujutru goji. A mene tu ni minute nema. Ove rečenice su posebne i poznate kao palindromi – rečenice koje se identično čitaju u oba smera. Takav je i današnji dan koji u svetu zovu PALINDROME DAY.

22.02.2022. Kako je ovaj dan poseban, trebalo bi možda baš danas napraviti neku radikalnu promenu u životu ili prosto uraditi nešto dobro za sebe, a ovaj datum smo iskrotistili i mi, tako da smo od danas zvanično uspostavili saradnju sa našim prijateljima iz Produkcije Most iz Skoplja, Severna Makedonija. Londonski i balkanski mostovi su se spojili.

 

Oko podneva smo gostovali na prvom balkanskom multilignvalnom i multikulturalnom radiju – Radio Most iz Skoplja, u emisiji “Balkanska pravila”, čiji je autor i voditelj Boban Jovanović, gde smo otvoreno razgovarali o budućem projektu “Ista šansa – Otvoreni Balkan” i time pozvali sve zainteresovane slušaoce iz regiona i sveta da nam se priključe u realizaciji našeg projekta.

 

Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da smo srećni i uzbuđeni zbog ove saradnje koja će dodatno doprineti kvalitetu realizacije svega što Be Happy Work and Travel planira da sprovede u budućnosti.

 

Boban je razgovarao sa predsednikom našeg udruženja u Srbiji Nikolom Sivčom i taj razgovor možete poslušati na linku ispod, a sam Radio Most možete slušati u celom svetu u bilo koje doba dana na https://radiomost.net/ .

 
 
 

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play