menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНајави-Najave

Moć riječi i magija muzike: Tri jezika emigracije Nataše Treje, Ane Foksi i Jurija Voronijuka

Radio Most | July 16, 2023

Foto: Organizatori

U utorak, 18. jula sa početkom u 20 časova u prostorijama IT BRANCH HOUSE u Mediteranskoj ulici u Budvi, uz podršku Fondacije Most, biće upriličen poetsko-muzički program „Moć riječi i magija muzike: Tri jezika emigracije“, u kojem će učestvovati autori iz Ukrajine i Bjelorusije – Nataša Treja, Ana Foksi i Jurij Voronijuk.
Nataša Treja je bjeloruska pjesnikinja, rediteljka i teksopisac. Njene pjesme i muzika ispunjene su dirljivim lirizmom, snom o miru i slobodi. Treja nastupa u duetu sa ukrajinskom pjevačicom i modelom Anom Foksi. Nedavno je snimila i objavila spot za pjesmu „Krila“ koju je izvela na ruskom i crnogorskom jeziku.

U prvom dijelu programa, Nataša će govoriti svoje stihove u pratnji violončeliste Jurija Voronijuka. Poslije kratke pauze, koja je rezervisana za emitovanje spota „Krila“ i osvježenje u baru, Treja i Ana izveće nekoliko novih i starijih pjesama.

Ulaz (donacije) – 5 eura

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play