menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНовости-Novosti

Uradite OVO sa NOVČANIKOM i novac će se samo GOMILATI

Radio Most | April 12, 2022

Koje boje, oblika i materijala treba da bude novčanik za privlačenje novca – feng šui saveti.

Novčanik je naše skladište za novac, mala baza u kojoj čuvamo svoje vrednosti, a feng šui stručnjaci ističu da može značajno uticati na finansijsku sreću. Ukoliko pravilno odaberete novčanik, njegov oblik, boju, kao i datum kada ga kupujete, možete privući obilje.

Kada je reč o obliku, feng šui stručnjaci savetuju da je najbolji pravougaoni novčanik. Treba izbegavati novčanike u obliku kvadrata i okrugle, jer ukazuju na nedostatak finansijske stabilnosti. Kvalitet novčanika je takođe važan: svi šavovi na proizvodu treba da budu ravnomerni, a materijal mekan i prijatan na dodir. Takođe, važno je da šnirevi, dugmad i zatvarači na novčaniku funkcionišu – kada su pokvareni, to privlači loše finansije.

Novčanik ne sme biti providan, odnosno njegove pregrade ne treba da budu vidljive drugima. Na njemu možete nlsiti nakit ili detalje metalnog elementa – zlatni detalji posebno vole novac, ali srebro i čelik su takođe odlična opcija.

Koža se smatra idealnim materijalom za novčanik, smatra se da ovaj materijal omogućava cirkulaciju novca. Ne štedite kada kupujete novčanik, ističu feng šui stručnjaci – neka bude kvalitetan i lep, a to vam se kasnije može i isplatiti.

U drevnim učenjima posebna pažnja se poklanja bojama stvari, posebno onih koje utiču na finansijski život. Crvena se smatra najuspešnijom bojom novčanika, ali ako vam se ne sviđa tako svetla nijansa, onda možete kupiti model u beloj, srebrnoj, tamno braon boji. Narandžasti novčanici, prema feng šuiju, pomažu onima koji žele da uštede za veliku kupovinu.

Da biste privukli energiju novca, stavite u novčanik amajlije koje poboljšavaju finansijsko blagostanje. To može biti prvi novčić ili novčanica koju ste sami zaradil, kineski fng šui novčići vezani crvenim koncem, možete staviti i dve do tri kapi esencijalnog ulja mente za koje se takođe bvveruje da privlači obilje.

U novčaniku držite samo novac, finansijske simbole i bankovne kartice. Ovo nije mesto za fotografije voljenih, nalepnice sa listom za kupovinu. Presavijte novčanice u rastućem redosledu i pre svega pokušajte da se oslobodite prljavih ili pocepanih. Nikada ne ostavljajte novčanik prazan, inače će ga energija novca napustiti: neka unutra bude bar jedan novčić. Feng šui majstori savetuju da je najpovoljniji period za kupovini novčanika vreme rastućeg Meseca, veruje se da će se tako finansijsko blagostanje stalno povećavati.

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play