menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНовости-Novosti

Kako god okrenete, danas je 22. 02. 2022.

Radio Most | February 22, 2022

Danas je 22. 02. 2022.

Osim što je današnji datum palindrom, odnosno, čita se isto i sa leve i sa desne strane, numerolozi kažu da je simbolika 22. 02. 2022. harmonija, ljubav, intuicija, uviđavnost i razumevanje.

Ovaj utorak je datum koji se dešava jednom u životu. Zahvaljujući brojevima koji se ponavljaju, on se u numerologiji smatra brojem anđela, ili brojem koji nosi određenu energiju ili univerzalnu poruku.

 

U ovom slučaju, značenje datuma 22.2.22. odnosi se na veze i okupljanje – ne samo u parovima jedan na jedan, već i među većim grupama i zajednicama.

Ako se prisetite šta vam se dešavalo pre dvadeset dana (02. 02. 2022.) – koji je takođe prepun velike energije „dvojke“ – možda ćete uspeti da prepoznate do kadvih promena je došlo u vašim partnerskim vezama ili međuljudskim odnosima.

Međutim, kako tvrde numerolozi, sada bi se moglo reći da je univerzum duplirao svoju energiju.
Ovaj „Dan dvojki“, kako ga neki nazivaju, mogao bi da pokaže i našu duboko ukorenjenu želju za ravnotežom i harmonijom sa drugima.

Ako ste u vezi, ta pozitivna promena može biti i krajnje jednostavna, kao pomirenje, izvinjenje zbog pogrešnon postupka ili bar plan da zajedno izađete na večeru i ponovo rasplamsate strast.

Ovaj 22. februar može biti i sjajan dan za prvi sastanak, kažu numerolozi.

RTS

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play