menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНовости-Novosti

Konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2023. otvoren do 31. maja

Radio Most | May 29, 2023
Konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2023. otvoren je 1. maja pod sloganom ,,Prijavi svoju stvar”, a autori mogu slati svoje radove do posljednjeg dana ovog mjeseca.
“Pravo da konkurišu za Nagradu imaju autori i izvođači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, sa pjesmom sa tekstom na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslovenskih republika, uključujući i jezike manjina:
– Jedan izvođač, autor ili grupa autora može prijaviti samo jednu pjesmu na konkurs za Nagradu.
– Pjesme koje konkurišu za Nagradu treba da budu objavljene između 01.06.2022. i 31.05.2023. godine.
– Prijave mogu podnositi autori, izvođači ili izdavači putem formulara dostupnog na internet stranici Zadužbine”, saopštili su iz Zadužbine Milana Mladenovića istakavši da se konkurs zaključuje 31. maja u ponoć.
Kako su kazali, stručni žiri će prvo odabrati 12 finalista koji će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji Zadužbine Milana Mladenovića, a dobitnici ovogodišnjeg priznanja biće nagrađeni i novčano.
Nagrada iznosi 3.000 eura.
“Zadužbina Milana Mladenovića je ove godine uspostavila dugotrajnu saradnju sa Exit Festivalom te će dobitnik Nagrade Milan Mladenović 2023 automatski da bude uvršten među izvođače Exita 2024. godine. Sada već tradicionalno, za najinovatiovnijeg i najsvježijeg bubnjara, odnosno bunbjarku među finalistima Nagrade obezbijeđen je poseban poklon – Firchie Drums doboš. Darodavcima se pridružio i Rock Radio Beograd koji će najinteresantnijem vokalu među finalistima, a u saradnji sa kompanijom Mitros Music, pokloniti mikrofon”, naveli su iz Zadužbine.

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play