menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНовости-Novosti

Queens Of The Stone Age objavili dugo očekivani album “In Times New Roman…”

Radio Most | June 16, 2023

Photo: Andreas Neumann

Queens Of The Stone Age nastavljaju da “pružaju fanovima nešto čemu će se radovati”. Posle objavljenih singlova “Emotion Sickness” i “Carnavoyeur”, pre nekoliko dana objavljen je i “Paper Machete”.

Danas (16.06.) konačno predstavljaju svoj dugoočekivani, osmi studijski album “In Times New Roman…”, šest godina nakon poslednjeg “Villains” (Matador Records).

Kao deo promotivne kampanje, u 23 grada po celom svetu, među kojima su bili i Zagreb, Rijeka i Beograd, u noći četvrtka na petak održan je #qotsamidnightclub tokom koga su prijatelji, predstavnici medija, fanovi bili u prilici da po prvi put preslušaju novi QOTSA materijal. Svi koji su se našli na odabranim lokacijama imali su i jedinstvenu priliku da postanu vlasnici ekskluzivnog glow in the dark tj. svetlećeg u mraku LP-a.

U Beogradu “Midnight Club” održan je u saradnji između Lampshade Media i Muzzik TV. “Midnight Club” je kod nas podržan i on line akcijom City Magazina, Rock Radija, Radija 202 i Headlinera – otvaranjem i preslušavanjem primerka ploče “In Times New Roman…”. Ploče su štampane u pet varijanti – zelena, plava, crvena, srebrna i pomenuta, ograničenog tiraža, svetleća u mraku.

 

Izvor: Headliner.rs

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play