menu Home chevron_right
PRODUKCIJA MOSTRadio Most-Радио МостНајави-NajaveНовости-Novosti

SVETSKA RADIJSKA PRETPREMIJERA NA RADIJU MOST

Radio Most | January 9, 2024

Zahvaljujući saradnji Produkcije MOST i Diskografske kuće koju je 2023. godine osnovao producent Morten Dybdal, poznat i kao M4D – da podrži globalne umetnike, u sredu 10.01.2024. godine u 10:00 na Radiju MOST biće pretpremijerno emitovan novi singl JAKILIN-MISSION.

Sretni smo što predstavljamo JAKILIN novi singl MISSION – kinematografsku pop & RnB pjesmu o ženi koja sama preuzima svoju sudbinu  baš na Radiju MOST.
Pjesma je zamišljena kao soundtrack za film o agentu – samo što je ovaj put tajni agent crna žena. Stoga sadrži veliki aranžman žica i gitarske dijelove koji vas vraćaju u dobra stara vremena. Pjesma je ukrštanje između urbanog plesnog RnB & Popa pomiješanog s nekim rokenrol elementima.”- izjavila je za Radio MOST Didde-Marie Højberg iz  M4D MUSIC i dodala da singl zvanično izlazi 26. januara ove godine.

” Ova svetska pretpremijera je rezultat saradnje koju smo prošle godine na PIN konferenciji odžanoj u Skoplju, započeli sa Diskografskom kućom M4D MUSIC sa ciljem da naša produkcijska kuća i naš RADIO MOST  bude pravi most i veza sa svim novim svetskim muzičkim trendovima i predstavi ih na pravi način, pre svega medijski a potom i koncertno u zemljama Zapadnog Balkana.” – izjavio je Boban Jovanović osnivač Fondacije MOST, u sklopu koje deluju radio i produkcija.

JAKILIN je proputovala svijet
kao pevačica grupe CULTURE
BEAT, a njena solo muzika
 je moćna i energična
–  i ona ima mnogo toga da podeli u svakoj
pesmi koju ona piše.

JAKILIN: O ČEMU SE RADI U PJESMI MISIJA?

“Napisala sam pjesmu o osnaživanju žena. Obično žene progone muškarci, ali ova žena okreće ploču. Snažna, znajući sopstvenu vrijednost – ona vidi šta želi i neće joj se uskratiti. Odlučna je i fokusirana, na sve što želi, ako ste njena meta voljet će vas do smrti. Neće biti zaustavljena sve dok ne postigne željeni ishod, a koristit će svoju seksualnost da ispuni svoju MISIJU.

Ona je žena 007, ultimativna žena. Lijepa, atletska, pametna i tako smrtonosna – nemojte joj stajati na putu – jer je u MISIJI . Nadam se da će ovo odjeknuti kod svih koji se osjećaju spremnim da uzmu svoju sudbinu u svoje ruke i daju sve da postignu sve što žele.

Glavni ofis M4D MUSIC se nalazi u Kopenhagenu, ali umjetnici su iz Velike Britanije, Njemačke, Južne Afrike, SAD-a i Skandinavije.

Lav kao prepoznatljivi logotip etikete M4D MUSIC :

Očekujte u narednom periodu još puno noviteta koji će proisteći iz saradnje PRODUKCIJE MOST i M4D MUSIC.

 

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play