menu Home chevron_right
Radio Most-Радио МостНајави-NajaveНовости-Novosti

“Udruženim snagama za Isidorinu sreću”

Radio Most | January 15, 2024

“U srcu Niša, Violeta Stamenković je pokrenula plemenitu inicijativu za prikupljanje sredstava za malu Isidoru Anđelković. Ova humanitarna priča svedoči o snazi pojedinca, koji je vođen empatijom, može pokrenuti snagu  dobrote. U toku svog života posvetila sam se humanitarnom radu, strastveno prikupljajući sredstva za veliki broj ugrožene i bolesne dece. Kroz različite akcije i inicijative, nastojala sam pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.“ navodi gospođa Ivanka Milutinović.

„Imamo zadovoljstvo pozvati vas na humanitarni koncert koji će se održati dana 01.02.2024. godine (četvrtak) u sali Simfonijskog orkerstra u Nišu sa početkom u 19.00 časova. Svi prihodi namenjeni su kao doprinos za lečenje naše sugrađanke, devojčice Isidore Anđelković (13) iz Niša. Svaka donacija će doprineti Isidorinom boljem sutra”, kaže gospodin Goran Jovanović.

 

Inicijativa “Udruženim snagama za Isidorinu sreću” potekla je od Violete Stamenković sa Univerziteta u Nišu, s ciljem prikupljanja sredstava za malu Isidoru uz svesrednu pomoć i nesebičnu podršku koju su dali Ivanka Milutinović i Goran Jovanović.

 

 

”Neizmerno mi je drago što smo svi na zajedničkom zadatku, a to je da omogućimo srećnu i zdravu budućnost Isidori. Nadam se da ova humanitarna akcija daje još jedan podsticaj drugima da se uključe u humanitarne aktivnosti. Svi dajemo svoj doprinos u stvaranju pozitivnog društvenog stava brinuti o onima  kojima je pomoć najpotrebnija.” kaže gospođa Violeta  Stamenković.

 

 

Written by Radio Most

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST UŽIVO
  RADIO MOST-SVI SMO RAZLIČITI ALI DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI

 • cover play_circle_filled

  RADIO MOST – MIX RADIO
  MIX RADIO MOST

 • cover play_circle_filled

  BLUES BRIDGE
  BLUES BRIDGE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play